Bouwupdate Eikenbosch januari

31 januari '22

Het jaar 2022 is het jaar waarin de 19 woningen in Eikenbosch opgeleverd gaan worden. Een spannende tijd! De kopers van het eerste bouwblok hebben de afgelopen dagen een kijkje in de woning genomen en het leidingwerk gecontroleerd. De kopers van blok 2 hebben reeds een uitnodiging ontvangen voor de kijkdag.

image alt

Ontwikkelingen per blok

Blok 1
Het leidingwerk is gefreesd en geboord. Buiten is gestart met het aanbrengen van de dakpannen. Dit gaat vlot en is naar verwachting in de loop van volgende week klaar. Wanneer dit gereed is, wordt de steiger verwijderd en kunnen de bergingen verder afgebouwd worden.

Blok 2
De uitnodigingen voor de kijkdagen zijn verstuurd! De woningen van blok 2 zijn inmiddels allemaal voorzien van een kap. Wanneer de dakpannen van blok 1 gereed zijn, zullen de dakpannen van blok 2 gelegd worden. Hierna wordt de steiger verwijderd.

Blok 3
Momenteel zijn de metselaars druk bezig met het metselwerk van de woningen van blok 3. De achtergevels zijn allemaal gemetseld. Volgende week gaan de daken van blok 3 erop. Hierna worden de trappen en binnenmuren geplaatst. De kopers van blok 3 ontvangen dan ook binnen enige tijd de uitnodiging van de kijkdagen.

Blok 4
Momenteel worden de gevelkozijnen van blok 4 geplaatst en wordt het metselwerk gesteld. Wanneer dit gereed is, zal de metselaar ook hier gaan starten. We streven ernaar om binnen 2 weken te starten met het metselwerk van kavel 18 en 19. De planning is om de kappen eind februari te plaatsen.

Foto's van de bouw

Meer weten Over BPD
Klaar voor de toekomst Duurzaamheid