Concept prijzen per woningtype online

16 januari '20

Wil jij weten wat de woningen in Eikenbosch ongeveer gaan kosten? Bij het woningaanbod hebben wij alvast de concept prijzen per woningtype geplaatst. Zo kun je alvast inschatten of een van de woningen binnen je budget past. Welke is jouw favoriet?

Bekijk concept prijzen
image alt

Nieuwbouw in Berkel-Enschot

In de nieuwbouwwijk Eikenbosch in Berkel-Enschot komen straks in totaal 19 nieuwe woningen. De wijk bestaat uit 2 onder 1 kap-, rij-, hoek en (levensloopbestendige) patiowoningen. Naar verwachting starten we in het tweede kwartaal van 2020 met de verkoop van de woningen. Op de website vind je nu de vanaf-prijzen per woningtype.

Vrij op naam

Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Je nieuwbouwhuis financieren

Een huis kopen is (vaak) een van de grootste aankopen van je leven. Het is dan ook belangrijk om je goed te laten adviseren over de financiering van je huis. Ben je benieuwd of je favoriete woning ook binnen je budget past? Je kunt nu alvast zelf je hypotheek berekenen en een indicatie krijgen van wat je kunt lenen.

Financiering
  Meer nieuws
  Bekijk woningen