Nieuwbouw Eikenbosch in Berkel-Enschot

2 oktober '19

Nu staat er nog een oud schoolgebouw/kinderdagverblijf, maar over een tijd vind je hier de prachtige, groene nieuwbouwwijk Eikenbosch. Aan de Durendaelweg in Berkel-Enschot staan straks 19 nieuwbouwwoningen om de hoek van winkels, sportverenigingen en uitvalswegen.

Midden in het Brabantse dorp Berkel-Enschot

In Eikenbosch woon je midden in Berkel-Enschot, een groen dorp met goede verbindingen naar grotere steden als Tilburg en Oisterwijk. Om de nieuwbouwwijk heen, liggen bestaande wijken met voornamelijk 2 onder 1 kap-, hoek- en rijwoningen. De brede Durendaelweg met hoge bomen zorgt ervoor dat er veel groen in deze wijk is. Berkel-Enschot is rijk aan voorzieningen. En het beste van alles? Je vindt het allemaal om de hoek. We hebben alle voorzieningen voor je in kaart gebracht op deze website.

Wonen in Eikenbosch

Hebben we jou al enthousiast gemaakt over de locatie? Wanneer je in Eikenbosch woont, kun je genieten van een rustige, groene wijk. Er komen drie verschillende soorten woningen: 2 onder 1 kap-, rij- en patiowoningen. Dat maakt het een wijk geschikt voor alle leeftijden. Alle woningen beschikken over een eigen tuin en er zijn straks genoeg parkeerplekken.

Blijf op de hoogte van de nieuwbouw in Eikenbosch

Ben jij benieuwd geworden naar het project Eikenbosch en wil je in de toekomst niets missen? Abonneer je dan gratis op onze nieuwsbrief. Iedere maand ontvang je automatisch alle nieuwtjes omtrent dit project in je inbox. Binnenkort komen de eerste woningtypes op de website te staan. Heb jij interesse in een van de woningen? Dan kun jij jouw gegevens achterlaten bij een woning en wordt je op de hoogte gehouden van specifieke informatie. Je aanmelddatum wordt bij ons geregistreerd, wat een belangrijke rol speelt in de toewijzing van de huizen. 

Verkoop- en toewijzingsprocedure
  Bekijk de planning
  Vragen? Neem contact met ons op!