De woningtypes staan online

13 december '19

Ben jij ook zo benieuwd naar de woningen die straks komen in Eikenbosch? Dan hebben wij goed nieuws! We hebben de woningtypes alvast online gezet. In totaal komen er 19 woningen in de nieuwbouwwijk in Berkel-Enschot. Heb je interesse? Laat je gegevens alvast achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Het woningaanbod

Via de Durendaelweg in Berkel-Enschot rijd je zo de nieuwbouwwijk Eikenbosch binnen. In totaal komen hier 19 nieuwe woningen met okergele gevels. De eerste schetsen geven je al een goed beeld van hoe de woningen en de wijk er ongeveer uit komen te zien. En vanwege het behoud van bestaande beplanting, is de wijk direct groen!

Qua woningaanbod is er veel variatie. Zo vind je in het plan 2 onder 1 kap-, hoek-, rij- en patiowoningen. Voor iedereen is er een geschikte woning te vinden. De woningen zijn voorzien van de nieuwste duurzame technieken en daarmee goed voorbereid op de toekomst.

Bekijk woningen

Interesse? Meld je aan!

We zijn momenteel druk bezig met het uitwerken van plattegronden en alle specifieke kenmerken per woning. We delen alvast de prijsindicaties met je, zodat je meteen kunt zien welke woning bij jou past. Ben je geïnteresseerd in een van de woningen? Door je persoonlijke gegevens achter te laten bij een woningtype ontvang je automatisch onze nieuwsbrieven met het laatste nieuws. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2020.

  Bekijk toewijzingsprocedure
  Bekijk woningaanbod