Eikenbosch in verkoop

13 juli '20

Het is zover: de verkoop van Eikenbosch is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er goed voor zitten en kies jouw favoriete woning(en) uit. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot 20 juli 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk 22 juli einde dag in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw financiële check te uploaden? 

Voorkeuren doorgeven

Nog geen account?

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot 20 juli 17:00. Op 22 juli vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van die dag de uitslag van de toewijzing in je mailbox. Ook kun je de uitslag van de toewijzing terugvinden in je Mijn Eigen Huis account. 

Account aanmaken
Hier wonen Bekijk de woningen
Account aanmaken Mijn Eigen Huis