Visie Eikenbosch

17 oktober '19

Eikenbosch is meer dan een nieuwbouwwijk. Hier leef je. In deze buurt doe jij je dagelijkse boodschappen, sluit jij je aan bij een van de vele sportverenigingen en gaan jouw kinderen er naar school. Kies een woning die bij jou past, in het groene Berkel-Enschot. Hier is het niet zomaar wonen, hier is het genieten van het goede leven.

Een woning die bij je past

Bij het ontwerpen van de woningen is rekening gehouden met verschillende woonwensen. Daaruit zijn vier type woningen ontstaan: 2 onder 1 kap-, hoek-, rij- en patiowoningen. Alle woningen beschikken over een tuin waar genoeg ruimte is om met het hele gezin te vertoeven op mooie, zonnige dagen. Daarnaast hebben de woningen allemaal drie slaapkamers. De patiowoning onderscheidt zich qua indeling van de anderen. In deze woningen bevindt zich namelijk een slaap- en badkamer op de begane grond. Prettig als je grotendeels gelijkvloers wil wonen, met nog net wat extra ruimte op de eerste verdieping.

Een buurt met een groen karakter

De nieuwbouwwijk Eikenbosch is gesitueerd aan de slingerende Durendaelweg. Deze brede weg heeft een groen karakter vanwege de vele bomen die langs de kant staan. In het plan wordt dit groene karakter en de rust van de omgeving meegenomen. Hoewel je dicht bij alle voorzieningen zit, ervaar je dat wonen in Eikenbosch ontspannend is. Een fijne plek om je terug te trekken, maar ook om contact te zoeken met buurtbewoners.

  Meer over de bereikbaarheid
  Bekijk de planning