Bekijk nu de voorlopige plattegronden

28 februari '20

Hoe ziet de indeling van de woning er precies uit? Welke kamer kun je als kantoor inrichten en wat wordt de master bedroom? De voorlopige plattegronden van de verschillende types in Eikenbosch in Berkel-Enschot staan online. Bekijk nu de indelingen.

Concept plattegronden

Wij vinden het belangrijk om je zoveel mogelijk informatie te geven bij je oriëntatie op een nieuwe woning. Daarom delen we alvast de concept plattegronden met je, zodat je een betere indruk krijgt van de woningen. Het zijn nog concept versies per woningtype, wat betekent dat er hier en daar nog wijzigingen kunnen voorkomen. Je kunt in ieder geval alvast bedenken hoe je jouw favoriete woning wilt inrichten.

Zodra de verschillende bouwnummers op de website komen, kun je ook per bouwnummer de exacte plattegronden bekijken. De plattegronden die nu bij het woningaanbod staan geven je meer informatie over de indeling van de woning. Ga naar het woningtype van je keuze en bekijk de plattegronden. Interesse in een woning? Vergeet je dan niet onder het woningtype aan te melden!

Bekijk plattegronden
  Meer nieuws
  Bekijk het woningaanbod