Hoekwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De nieuwbouwwoningen met de okergele gevels in de groene wijk Eikenbosch in Berkel-Enschot springen direct in het oog. In dit kleinschalige nieuwbouwplan komen 4 hoekwoningen waarvan 2 met een eigen garage. Volledig gasloos en voorzien van duurzame technieken. Daarmee dus goed voorbereid op de toekomst! 


Eikenbosch ligt op een mooie, groene locatie in Berkel-Enschot met veel bestaande bomen die worden behouden. Voordeel hiervan is dat de nieuwe woningen straks mooi aansluiten op de rest van de buurt én dat er al direct begroeiing is in de nieuwe wijk. Via de Durendaelweg rijd je de wijk binnen. In totaal zijn er twee rijtjes hoek- en rijwoningen.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning

ca. 120 m2
4 kamers
warmtepomp
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Gasloos wonen

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Eikenbosch hebben een bodemwarmtepomp om de woning in de winter te verwarmen en in de zomer te koelen. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!